Indsendt af admin den

Høj kvalitet af tovværk til både

Vores tovværk er en pålidelig løsning til enhver bådejer, der søger kvalitet og holdbarhed. Uanset om du har brug for berthing rope, combo, deckline eller et andet specialiseret tovværk, har vi det perfekte produkt til dine behov.

Vores sortiment omfatter forskellige typer tovværk, herunder 8, 12 og 3/4 strands variationer, så du kan vælge det, der passer bedst til din båd og dine præferencer.

Et bredt udvalg af tovværk til enhver anvendelse

Uanset om du har brug for ankerliner, fortøjningsliner, skøder eller fald, har vi det rette tovværk til dig. Vores sortiment omfatter forskellige typer tovværk i forskellige længder, diametre og materialer, så du kan finde præcis det, der passer til dine specifikke behov og præferencer.

Berthing rope og combo tovværk er ideelle til sikker fortøjning af din båd, mens deckline giver ekstra styrke og holdbarhed på dækket. Vores D-Tech, Movflex Floating og Movflex Sinking tovværk, er designet til at imødekomme specifikke behov, såsom flydende eller synkende applikationer. Uanset om du foretrækker polyester, polyamid, polypropylen eller en anden type materiale, har vi det rette tovværk til dig.

Vores 8, 12 og 3/4 strands tovværk er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer styrke, holdbarhed og pålidelighed under selv de mest krævende forhold til søs. Med vores Superdan og Movspun tovværk, får du ekstraordinær styrke og slidstyrke, mens vores PP Film og PP Mono tovværk er lette og nemme at arbejde med.

Uanset om du foretrækker polyester, polyamid, polypropylen eller en anden type materiale, har vi det rette tovværk til dig. Vores 8, 12 og 3/4 strands tovværk er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer styrke, holdbarhed og pålidelighed under selv de mest krævende forhold til søs.

Tov til båd i Esbjerg, Odense, Aarhus, Kolding og resten af Danmark

Vi betjener kunder over hele Danmark, herunder Esbjerg, Odense, Aarhus, Kolding og mange andre områder, herunder også de kystnære områder. 

Uanset hvor du befinder dig langs vores smukke kystlinje, kan du stole på os som din pålidelige leverandør af tovværk til både.

Kontakt os i forbindelse med tovværk til båd

Er du på udkig efter pålideligt tovværk til din båd? Så kontakt os i dag for at få mere information om vores produkter og priser. 

Ring på 75 14 00 44, eller send os en e-mail på salg@omf-as.dk, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte tovværk til dine maritime behov.