Indsendt af admin den

Hvad er en fender?

En fender til båden er en afgørende del af dens beskyttelse og sikkerhed. Det er en polstret genstand, som typisk er fremstillet af holdbart materiale, såsom plastik eller gummi. Denne genstand er specifikt designet til at absorbere stød og belastninger, der kan opstå under forskellige forhold på vandet.

Når din båd lægger til kaj eller kommer i kontakt med andre både, kajer eller broer, fungerer fenderen som en buffer mellem din båd og de hårde overflader. Den absorberer stødene og forhindrer direkte kontakt, hvilket effektivt minimerer risikoen for skader såsom skrammer, ridser eller endda mere alvorlige strukturelle skader på din båd.

Fordelene ved at bruge fenders:

  • Beskyttelse mod skader - Ved at installere fenders på din båd, kan du reducere risikoen for skader forårsaget af stød, og gnidninger mod hårde overflader.
  • Bevarer bådens udseende - Fenders hjælper med at bevare din båds æstetiske udseende, ved at forhindre skrammer og ridser i overfladen.
  • Øget sikkerhed - En godt beskyttet båd er en sikker båd. Ved at bruge fenders kan du skabe et sikkert miljø omkring din båd, især i travle havneområder.
  • Langvarig holdbarhed - Vores fenders er designet til at være slidstærke og holdbare, hvilket sikrer langvarig beskyttelse af din investering.

Uanset om det er i travle havneområder, under ankring eller under sejlads, er en fender til båd en uundværlig del af din båds sikkerhedsudstyr.

Fender til båd - Vores sortiment

Vi tilbyder et bredt udvalg af fenders til både, i alle størrelser og former. Uanset om du har en lille lystbåd eller en stor yacht, har vi den perfekte fender til dine behov. 

Vores sortiment inkluderer:

Vores fender til båd er fremstillet af materialer i høj kvalitet, og er designet til at modstå selv de hårdeste forhold på havet.

Kontakt os for en fender til båden

Beskyt din båd med en pålidelig fender fra Ocean Marine & Fishing Gear A/S. Kontakt os i dag, for at få mere information eller for at bestille dine båd fenders.

Ring på 75 14 00 44, eller send en e-mail til salg@omf-as.dk.